Portfolio

Met Venture Exposure Studio bouwen we veel websites, ontwikkelen we tools & apps, nemen we podcasts op en doen we de branding & marketing voor onze klanten. Hieronder een overzicht van enkele recente projecten. 

Klanten

Blue Ocean Experience

Voor Blue Ocean Experience bouwde ik een website, ontwierp ik het logo en stelde ik de huisstijl samen. Daarnaast hebben we ook samen een marketingstrategie en -plan opgezet. Ook loopt er momenteel een samenwerking met onze podcast Beroofd! waarbij we de luisteraar een winactie aanbieden voor een gratis sessie op de catamaran.

Denise van Laar

Voor Denise bouwde ik een website en ontwierp ik het logo. Daarnaast beheren we haar website en hosting nog steeds. Op deze pagina kun je meer lezen over het werk dat we voor Denise hebben gedaan.

Dutch Alouette Foundation (voorheen Alouette Museum Barneveld)

Met Dutch Alouette Foundation (kort: D.A.F.) werken we al lange tijd samen. In eerste instantie bouwden we alleen de website en webshop (toen nog gescheiden), maar tegenwoordig doen wij het volledige beheer van zowel de site als shop (tegenwoordig in de site geïntegreerd). Daarnaast hebben we hen geassisteerd bij de transformatie van Alouette Museum Barneveld naar Dutch Alouette Foundation. Daarmee heeft de stichting een internationaal karakter gekregen en dat zien we ook in het verkeer dat de site en het museum bezoekt.

Inner Group

Inner Group wilde een website die in 1 keer laat zien waar ze voor staan, wat je van een samenwerking kunt verwachten en welke projecten ze al succesvol hebben afgerond. Samen hebben we daarom een one page ontwerp gemaakt met een duidelijke boodschap ondersteunt met veel gebruik van icoontjes (die we speciaal voor hen ontwierpen). Naast de site hebben we het logo en de huisstijl gerealiseerd. We beheren de site en systemen (integratie met Microsoft o.a.) en werken nauw samen met Inner Group.

Sterkenburg Elektro

Sterkenburg Elektro was toe aan een nieuwe website en bij de overgang van een eenmanszaak naar een B.V. wilden zij ook een opgefrist logo en duidelijke huisstijl. Samen met hen gingen we aan de slag: van de icoontjes tot het gebruik van de juiste foto's. Tot op heden beheren we de site nog steeds en schakelt de klant ons regelmatig in voor vervolgopdrachten.

Eigen projecten

Beroofd!

Sinds half mei 2024 heeft Venture Exposure Studio een eigen podcast in het genre true crime. Naast de volledige branding ontwikkelden we ook een website voor de productie. Intussen staan er 4 afleveringen online en is het luistercijfer al door de 1,5K streams.

Plugins

Momenteel zijn we druk bezig met de ontwikkeling van verschillende custom plugins voor klanten. Daarnaast bouwen we plugins die we in de toekomst willen verkopen onder licentie. Aangezien we midden in dit proces zitten kunnen we hier helaas nog geen voorbeelden van laten zien.

Over mij

Wessel Paans

Eind juni 2023 studeerde ik af aan de opleiding Journalistiek in Ede. Tijdens de studie startte ik met medestudenten een onderneming waarvoor ik voornamelijk websites bouwde. Daarnaast breidde ik mijn kennis uit binnen de wereld van streaming en podcasting (Podimo/Dag en Nacht Media).

Sinds juli 2023 doe ik dit alleen onder de naam Venture Exposure Studio. Voor mijn klanten ontwikkel ik tools & applicaties, bouw ik (WordPress) websites, beheer ik hun systemen, ontwerp ik hun grafische content en edit ik video's. Verder werk ik aan de podcast Beroofd!, geef ik af en toe een gastcollege en ontwikkel ik mezelf op nieuwe terreinen.