Denise van Laar

Media & Coaching

Branding

Denise was al een tijdje aan het ondernemen toen ze bij ons kwam. Het was er nooit van gekomen een website op te zetten of bijvoorbeeld logo te ontwerpen. We hielpen haar zowel met de branding van haar bedrijf als haar zichtbaarheid op het wereldwijde web. 

Samen met Denise bespraken we haar wensen en gingen we aan de slag met verschillende voorstellen van kleuren, fonts & stijlelementen. 

Uit de brainstorm kwam dat Denise zowel frisse als donkere kleuren zocht. Ze gaf voorbeelden van kleuren, waaronder een tint bordeaux rood. We gingen daarmee aan de slag (zie afbeeldingen) en kozen een viertal kleuren. Daarnaast zochten we naar een font dat zowel luxe als strak was. Voor het logo besloten we de D van Denise, de V van Van en de L van Laar als hoofdletter te doen, in het luxe font. Voor de platte tekst en uitgeschreven naam ‘Denise van Laar’ kozen we een strak font. 

Voor haar website zocht Denise stijlelementen zoals tapejes, verfvegen en pennenstrepen. Daarnaast werkt ze veel met foto’s die ze in een polaroidkader zet. Dit brachten we terug op de site door een vast polaroidkader te kiezen. Zie de afbeelding voor alle elementen samen. 

Website

Op de website wilde Denise alle kleuren en de verschillende fonts duidelijk terug laten keren. Daarom kozen we ervoor de achtergronden van de pagina’s te kleuren, zolang de tekst of afbeeldingen zichtbaar bleven. 

De website heeft een responsive design waardoor deze goed te gebruiken is op mobiele apparaten zoals tablet of mobiel. 

Webhosting & beheer

Venture Exposure Studio heeft de website van Denise nog steeds in beheer. Als er wijzigingen doorgevoerd moeten worden kunnen we dat doen. Zo kan Denise zich volledig focussen op haar onderneming. 

Daarnaast koos Denise er ook voor om bij ons de webhosting te organiseren. Zo heeft ze een professionele mailbox met haar eigen domein en staan wij klaar als er problemen of errors zijn. 

Ook een professionele website of branding? Wij staan voor je klaar!

Heb je al een website, maar zoek je veilige hosting? Het is ook mogelijk om bij ons hosting apart af te sluiten. Dan monitoren wij jouw systemen en kun jij je volledig richten op je onderneming. Kom met ons in contact en ontdek de mogelijkheden.